FHM: "3 redenen waarom de Wingman chiller is dan alle andere condooms"

FHM: "3 redenen waarom de Wingman chiller is dan alle andere condooms"

Na urenlang babbelen in de kroeg, drankjes halen en complimentjes maken over haar prachtige glimlach is het jou eindelijk gelukt: ze gaat met je mee naar huis! Klasse jongen. Dan kom je aan bij de volgende level: heb je wel condooms in huis? Het welbekende rubber dat je behoedt voor GGD-bezoekjes en luiers verschonen. No brainertje. Nu is er met de Wingman een nieuwe speler in town, wij testten ‘m voor je uit en vonden drie redenen waarom die chiller is dan alle andere condooms.

Wingman condooms

1. Gemak
Zelden een condoom in ons handen (eerst in ons handen he, stap voor stap) gehad die zo soepel en snel om onze harde dobber geschoven kon worden. Je pakt het condoom, scheurt als een wilde tijger op de savanne de verpakking open en met een hand schuif je ‘m soepel om je sergeant-majoor. Doordat je ‘m zo soepel omschuift, kun je ‘m ook makkelijk in het donker omdoen, waarbij je in de heat of the moment blijft en er geen procentjes geilheid verloren gaan doordat je loopt te kloten met een condoom. Je blijft in die heerlijke wij-willen-elkaar-en-wel-nu-meteen-flow.

Wingman condooms wings

2. Vleugels
Het ADHD-drankje met de rode stier geeft je vleugels, de Wingman hééft vleugels. Letterlijk. Daarmee doet ‘ie z’n naam volledig eer aan. Maar heeft het nut? Het antwoord is een volmondige ja. Juist door die vleugels kun je ‘m zo gemakkelijk om je pielemuis schuiven, dus het is oprecht van toegevoegde waarde. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat 30% van het condoomgebruik misgaat, alle problemen worden door de wings van de Wingman opgelost.

Wingman condooms

3. Dun
Dat heeft een ander positief gevolg, want doordat de Wingman zo makkelijk is aan te brengen, zijn ze in staat om een superdunne condoom te maken. Hoe dunner het rubber, des te meer gevoel in je jongeheer, des te betere seks je hebt. Natuurlijk is het altijd lekkerder zonder condoom, maar als je een condoom gebruikt, laat het dan eentje zijn waarbij je het meeste genot kunt ervaren: de Wingman.

 

Hier kan je Wingman proefpakketjes bestellen, zodat je zelf kan ervaren hoe makkelijk de Wingman is. Deze pakketjes bestaan uit 2 condooms. 1 om te proberen als het licht aan is, gewoon voelen en zien hoe simpel het clipje is. De ander is dan om een keer te ervaren met het licht uit tijdens het echte werk.

Terug naar blog