Het verhaal achter Wingman

Hier geloven wij in bij Wingman

Wanneer een condoom gebruikt wordt, is dat toch altijd tijdens een van de leukste activiteiten ter wereld? En juist dat moment, willen we zo fijn mogelijk maken. Dan moet het condoom, toch zo snel mogelijk om te doen zijn, zo min mogelijk onderbreking vormen en altijd veilig zijn? Dat was dus niet zo met traditionele condooms die we allemaal wel kennen. 

Wij snapten niet dat er in 100 jaar geen echte ontwikkeling in condooms heeft plaats gevonden. Ja, natuurlijk, ze zijn dunner gemaakt en hebben ribbels en smaakjes gekregen, maar het omdoen blijft een uitdaging. Licht aan, welke kant is boven of onder, vieze vingers van het glijmiddel, het aanbrengen is een ongewenste onderbreking van je bedplezier. Het aanbrengen van een condoom brengt ook nog eens veiligheidsrisico's met zich mee die je niet zo snel zou verwachten, zoals risico's op kleine scheurtjes door je nagels of condooms die eerst verkeerd om worden aangebracht en dan eigenlijk gelijk weggegooid moeten worden. Sterker nog: wist je dat het in 30% van gebruik onveilig is, vanwege foutief gebruik normaal gesproken? 30% kans op zwangerschap of een SOA! Dat kan toch niet?

Met de ontwikkeling van Wingman zijn de basisproblemen van het condoom aangepakt. Een handige clip zorgt ervoor dat het condoom altijd goed afrolt en dat deze altijd goed is aangebracht. Zo wilt Wingman bijdragen aan het makkelijker maken van veilige seks. Dit unieke design is wereldwijd gepatenteerd en heeft hiervoor zelfs de IF Design Award gekregen. 

We zijn op de goede weg, maar nog niet waar we willen zijn. Verkrijgbaarheid, de schaamte bij het kopen van een condoom in de winkel, het bespreekbaar maken van het gebruiken van het condoom en nog veel meer. Er zijn uitdagingen genoeg, maar met een super product, gaan we daar onze schouders onderzetten. 

Je kunt jouw Wingman makkelijk online bestellen in de eigen webshop, waarmee we ervoor zorgen dat je wanneer jij het wilt makkelijk condooms ontvangt. Zo gaan we samen meer plezier krijgen in het kopen en gebruiken van condooms en juist daar...worden wij en en vele anderen gelukkiger van!