Willie.nl over Wingman: De hussle zonder de hassle!

Willie.nl over Wingman: De hussle zonder de hassle!

Willie.nl schreef een fijn stukje over Wingman. Zij kunnen het weten, want er komen zoveel vragen over condooms bij hen langs natuurlijk! 

Bron: Willie.nl

Waar denk je aan als ik zeg: de hussle zonder de hassle? Een ‘friend with benefits’? Of misschien wel een fijn seksspeeltje dat je na de daad weer kan wegleggen? Nee: de hussle zonder de hassle slaat perfect op het nieuwste condoom in het assortiment van Willie.nl: de Wingman.

Condooms kunnen de dooddoeners zijn van jouw romantisch avontuurtje in de slaapkamer. Als je na het voorspel helemaal klaar bent om bovenop elkaar te springen, is er niks irritanter dan in het donker te lopen klungelen met dat kleine rubbertje. Maar nu hoeft dat niet meer: de condooms van Wingman zijn namelijk met één hand en binnen luttele seconden om de penis aan te brengen. De Wingman zorgt ervoor dat je kunt genieten zonder enige vorm van "moeilijkdoenerij"!

Binnen een handomdraai klaar voor de daad

En de naam zegt het al: de condooms van Wingman hebben vleugels, zodat je tijdens jouw vrijpartij nooit met je voeten op de grond hoeft te landen. Dankzij de vleugels trek je het condoom namelijk met één hand over de penis heen, zonder dat je het rubbertje zelf aanraakt. Hierdoor ben je niet alleen binnen een handomdraai klaar voor de daad, maar wordt de veiligheid ook extra gewaarborgd. En als je denkt dat het niet beter kan: de condooms van Wingman zijn gemaakt van ultradun en flexibel latex, waardoor het als een tweede huid aanvoelt.

De Wingman is het perfecte cadeautje voor jou en je partner!

Back to blog